top of page

Flere påmeldinger

Det er langt flere påmeldinger i år enn i fjor!

Vi skriver 4. juni, og vi registrerer med stor glede at det er langt flere påmeldinger i år enn på samme tid i fjor. Det er fortsatt 26 dager igjen til påmeldingsfristen for Starum Cup 2017, men vi anbefaler alle lag som vil være med på Starum Cup å melde seg på så snart som mulig.

- I fjor deltok nesten 150 lag på Starum Cup. Dersom påmeldingene fortsetter i samme tempo framover, vil det bli enda flere lag i år. Vi har aldri måttet stenge noen klasser før påmeldingsfristen er ute, men i år ser vi at påmeldingstrykket har vært større enn noen gang tidligere. Vi anbefaler derfor alle lag og klubber som ønsker å sikre seg plass på Starum Cup 2017 om å melde seg på så snart som mulig, sier turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll.

Starum Cup spilles 25.-27. august, og er sånn sett en perfekt turnering som kick off til sesongen 2017/18. Turneringen får alltid strålende tilbakemeldinger fra deltakende lag, både for bra sportslig nivå og god organisering. Mange setter også ekstra pris på at cupen er rimelig, at alt er samlet på ett sted og ikke minst den gode, kortreiste maten.

Meld på laget ditt til Starum Cup i dag.


bottom of page