top of page

Påmeldingsfristen er ute

Hele 148 lag er påmeldt årets Starum Cup!

Påmeldingsrutinen er nå stengt og det er 148 lag påmeldt, noe vi er veldig godt fornøyd med!

E-post med en bekreftelse til alle påmeldte lag er sendt, og dere kan nå se hvilke lag som er påmeldt i de ulike klassene. Det er fortsatt noen plasser ledig i enkelte klasser, spesielt i gutteklassene, så ta kontakt snarest dersom du er sent ute, men fortsatt vil delta.

Ta kontakt med turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll dersom du lurer på noe rundt påmelding eller andre sportslige spørsmål. Hun når du på e-post pamelding@starum-cup.com eller på telefon 41 20 85 20.

Fristen for å bestille deltakerkort med overnatting, t-skjorter og mat har også gått ut, men grunnet stor pågang er bestillingsrutinen nå åpen t.o.m. 11.07. Dersom noen har behov for å gjøre små justeringer på bestillinger når cupen nærmer seg, ta kontakt med bestillingsansvarlig Guro Jensen, bestilling@starum-cup.com eller på telefon 975 41 882

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen til Starum Cup 2017!


bottom of page