top of page

Påmeldingsfristen er ute

Påmeldingsrutinen er nå stengt og det er 145 lag påmeldt, noe vi er veldig godt fornøyd med! E-post med en bekreftelse til alle påmeldte lag er sendt, og dere kan nå se hvilke lag som er påmeldt i de ulike klassene. Det er fortsatt noen plasser ledig i enkelte klasser, spesielt i gutteklassene, så ta kontakt snarest dersom du er sent ute, men fortsatt vil delta. Ta kontakt med turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll dersom du lurer på noe rundt påmelding eller andre sportslige spørsmål. Hun når du på e-post pamelding@starum-cup.com eller på telefon 41 20 85 20. Fristen for å bestille deltakerkort med overnatting, t-skjorter og mat har også gått ut, men om noen har behov for å gjøre små justeringer på bestillinger når cupen nærmer seg, ta kontakt med bestillingsansvarlig Guro Jensen, bestilling@starum-cup.com eller på telefon 975 41 882 Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen til Starum Cup 2018!


bottom of page