top of page

Påmeldingene tikker inn

Vi registrerer med stor glede at påmeldingene til Starum Cup holder omtrent samme tempo som de siste årene. Det er fortsatt 14 dager igjen til påmeldingsfristen for Starum Cup 2019, men vi anbefaler alle lag som vil være med på Starum Cup å melde seg på så snart som mulig.

- I fjor deltok 150 lag på Starum Cup. Dersom påmeldingene fortsetter i samme tempo framover, vil det bli like mange lag i år. Vi anbefaler derfor alle lag og klubber som ønsker å sikre seg plass på Starum Cup 2019 om å melde seg på så snart som mulig, sier turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll.

Starum Cup spilles 30. august -1. september, og er sånn sett en perfekt turnering for å kaste i gang sesongen 2019/20. Turneringen får alltid strålende tilbakemeldinger fra deltakende lag, både for bra sportslig nivå og god organisering. Mange setter også ekstra pris på at cupen er rimelig, at alt er samlet på ett sted og ikke minst den gode, kortreiste maten.

Det er ingen grunn til å vente, meld på laget ditt til Starum Cup i dag!


bottom of page