Endelig, nå er påmeldingen til Starum Cup 2020 åpnet!

For 49. gang ønsker vi velkommen til Starum Cup, en velorganisert og populær håndballturnering som i år går av stabelen i Østre Toten Idrettspark på Lena 28.- 30.august.

Klikk deg inn her og meld på laget ditt i dag. Få gjerne med flere lag fra din klubb til denne kompakte håndballturneringen; på Toten skapes håndballminner for livet i en av Norges eldste og beste håndballturneringer.

Påmeldingsfristen er 28. juni, men vi anbefaler alle å melde seg på så snart som mulig. I fjor var det over 150 lag som deltok, og i enkelte klasser var det fullt. Her finner du også invitasjonen og all praktisk informasjon om Starum Cup 2020.

Velkommen til Toten og høstes vakreste håndballeventyr!


Aktuelt
Nylige artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square

FØLG OSS HER

  • Facebook Social Icon

© 2016 Starum Cup

VÅRE SPONSORER