top of page

Starum Cup 2017 – En gedigen suksess!

Starum Cup 2017 er over. Etter 3 dager med strålende sol og blide folk tyder alt på at Starum Cup 2017 ble en gedigen suksess!

I de eldste klassene har det blitt kåret vinnere i alle klasser, mens i de yngste klassene er alle vinnere, og alle spillerne har fått sine fortjente premier. Starum Cup 2017 har vært preget av fair play, mye moro og strålende sportslige prestasjoner.

Følgende lag vant Starum Cup 2017: • J16: Ellingsrud • J15: Skreia • J14: Nit/Hak 2 • J13: Nordbygda • J12: Gjøvik • G16: Vestli • G14: Ull/Kisa • G12: Nannestad

-Det er ingen tvil om at det var høyt nivå på noen av klassene her. Og for en turnering dere arrangerer! Det er virkelig en fryd å komme hit og sende finalene, sier sportsjournalist Knut Befring i Oppland Arbeiderblad.

Alle finalene ble streamet live på OA-TV. Klikk deg inn på oa.no om du vil se finalene, der kan du se de igjen. Og igjen. Vi anbefaler også på det sterkeste at dere klikker dere inn på Starum Cups Facebooksider, der finner dere mange artige videosnutter som Paul Håvard Østby og Torbjørn Dyrud (Urbane Totninger) har laget i løpet av helgen. Det er god mulig du finner noen du kjenner på disse innslagene.

Vi vil takke alle spillere, trenere, dommere, foreldre, presse, samarbeidspartnere og sist, men ikke minst alle fantastiske dugnadsfolk for innsatsen. Og takk til alle positive tilbakemeldinger fra dere alle. Å arrangere Starum Cup krever mye innsats, men du verden så moro det er!

Velkommen tilbake til Starum Cup 2018!


bottom of page