12/05/2020

Styret i Toten HK har besluttet å avlyse Starum Cup som skulle vært avholdt helgen 28-30. august på Lena. Avlysingen skjer på bakgrunn av regjeringens beslutning om å forlenge arrangementsforbudet for større arrangementer til 1. september.

- Dette er veldig trist for de...

31/01/2020

For 49. gang ønsker vi velkommen til Starum Cup, en velorganisert og populær håndballturnering som i år går av stabelen i Østre Toten Idrettspark på Lena 28.- 30.august.

Klikk deg inn her og meld på laget ditt i dag. Få gjerne med flere lag fra din klubb til denne...

28/06/2019

Ennå ikke meldt dere på Starum Cup? Det er fortsatt muligheter til å delta på høstens vakreste håndballeventyr! Det kommer stadig inn påmeldinger, og grunnet fortsatt stor pågang lar vi påmeldingen være åpen t.o.m. søndag 7. juli.

Klikk her for påmelding og mer info.

D...

25/06/2019

Det er sommer, sol og ferietid. Men har du husket å melde på laget ditt til Starum Cup før du tar ferie? Hvis ikke er det heldigvis fortsatt noen dager igjen til påmeldingsfristen er ute.

Men dersom du skal være med på Starum Cup 2019 kan du ikke drøye det for lenge; sø...

18/06/2019

Vi registrerer med stor glede at påmeldingene til Starum Cup holder omtrent samme tempo som de siste årene. Det er fortsatt 14 dager igjen til påmeldingsfristen for Starum Cup 2019, men vi anbefaler alle lag som vil være med på Starum Cup å melde seg på så snart som mu...

Synes du det er kult å kjøre masse buss mellom kamparenaene? Liker du rotete håndballturneringer? Er det uvesentlig hvordan maten smaker? I så fall er ikke Starum Cup noe for deg.


Hvis du derimot liker en kompakt, velorganisert turnering der du får god matching og skik...

01/02/2019

For 48. gang ønsker vi velkommen til Starum Cup, en velorganisert og populær håndballturnering som i år går av stabelen i Østre Toten Idrettspark på Lena 30. august til 1. september. 

Klikk deg inn her og meld på laget ditt i dag. Få gjerne med flere lag fra din klubb t...

02/09/2018

Håndball, moro og sol preget den 47. utgaven av Starum Cup.

Starum Cup 2018 er historie, og for noen fine dager det ble! 361 kamper har blitt avviklet inne i hallene og ute i solen. Spillerne har kjempet, svettet, jublet og kanskje også grått noen tårer. Men mest av alt...

31/08/2018

Sjekk resultater både på websiden, app og i Totenhallen.

Som alltid legger vi vårt ytterste i at resultater skal være oppdatert så raskt som mulig. Du kan finne oppdaterte resultater via vår hjemmeside eller last ned og bruk Profixios app for å holde deg orientert hele...

24/08/2018

Også i år er det tivoli på Lena under Starum Cup. Bare et par kontringspasninger fra Østre Toten Idrettspark er det altså muligheter for artig avveksling mellom eller etter håndballkampene. 

Tivoliet er åpent hele helgen, og Starum Cup-spillere får en gratisbillett hver...

Please reload

Aktuelt

Påmeldingen er åpnet

30/01/2017

1/2
Please reload

Nylige artikler
Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square

FØLG OSS HER

  • Facebook Social Icon

© 2016 Starum Cup

VÅRE SPONSORER