top of page

Starum Cup 2018

Bli med på en av Norges beste håndballturneringer! Synes du det er kult å kjøre masse buss mellom kamparenaene? Liker du rotete håndballturneringer? Er det uvesentlig hvordan maten smaker? I så fall er ikke Starum Cup noe for deg. Hvis du derimot liker en kompakt, velorganisert turnering der du får god matching og skikkelig kost mellom kampene, da bør du komme til Starum Cup. I fjor deltok 150 lag, og det var et meget bra sportslig tilbud i alle klasser. Starum Cup spilles 31.08 - 02.09 i Østre Toten Idrettspark. Et perfekt tidspunkt for å samle spillerne for kick-off sesongen 2018-19. Her finner du påmelding, invitasjon og praktisk info. Ta med deg laget ditt og kom til Toten og Starum Cup. Med 46 års erfaring på baken tør vi love en knallbra cuphelg på Starum Cup!


bottom of page