top of page

Toten HK avlyser Starum Cup 2020

Styret i Toten HK har besluttet å avlyse Starum Cup som skulle vært avholdt helgen 28-30. august på Lena. Avlysingen skjer på bakgrunn av regjeringens beslutning om å forlenge arrangementsforbudet for større arrangementer til 1. september.

- Dette er veldig trist for de mange hundre barn og unge som mister en fantastisk håndballhelg. Men hensynet til liv og helse må gå først, uttaler Thomas Nyland, styreleder i Toten HK.

Starum Cup skulle vært gjennomført for 49. gang i år, og det har aldri tidligere skjedd at cupen har blitt avlyst. Turneringen trekker over 150 lag til Lena og over 600 overnattende gjester.

- Starum Cup er en svært viktig inntektskilde for Toten HK, men klubben har økonomi til å komme seg gjennom den utfordrende perioden vi alle er oppe i. Vi velger nå å se fremover mot neste år. Da ønsker vi spesielt å få til et tilbud til 16-åringene som skulle spilt sin siste Starum Cup i år, og målet er å lage tidenes beste Starum Cup. Velkommen tilbake til Starum Cup og ny håndballfest på Toten 27.-29. august 2021!

Kontaktinfo:

Turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll: 412 08 520

Leder Starum Cup Christian Forø: 957 29 066

Leter Toten HK Styret Thomas Nyland: 934 91 941


bottom of page