top of page

DELTAKERKORT FOR LOKALE LAG(2022)


Påmeldingen til Starum Cup 2022 er godt i gang. I år blir det ekstra stas med Starum Cup, siden vi feirer 50-års jubileum! Dette markerer vi med en skikkelig jubileumskonsert med selveste MADCON lørdag 27. august.


Det blir derfor obligatorisk med deltakerkort for alle deltakere på Starum Cup i 2022. Dette sikrer alle deltakerne inngang til konserten (den kan fort bli utsolgt!).


Her er de to deltakerkortene som er aktuelle for lag som ikke skal overnatte:D-KORT = KONSERTBILLETT TIL MADCON

D-kortet gir adgang til jubileumskonserten med Madcon. Det gir også fri ferdsel til alle områder i Østre Toten Idrettspark under hele turneringshelgen, samt inngang til tivoli og fribilletter til karuseller i Lena-parken.


D-kortet koster kun kr. 200,-. (Ordinær pris på kun konsertbillett vil bli kr. 350,-.)


C-KORT = KONSERTBILLETT OG T-SKJORTE

Ønsker du å sikre de populære Starum cup t-skjortene til laget ditt? Da bestiller dere C-kort. Det inkluderer t-skjorte, konsertbillett til Madcon, inngang & fribilletter til tivoli i Lena-parken og fri ferdsel i Østre Toten idrettspark under hele Starum cup.


Husk å legge inn t-skjortestørrelser til den enkelte i profixio.C- eller D-kort bestilles samlet per lag av lagleder gjennom turneringspåmeldingen i profixio innen bestillingsfristen. Merk at lagledere også må kjøpe deltakerkort.

Comments


bottom of page