top of page

Ja, vi klarte det!

Da er årets Starum Cup historie.

Annerledesåret ble spesielt, siden vi knapt kunne ha publikummere inne på området. Men det ble likevel en håndballfest over to dager, preget av spillesugne barn, glad ungdom, fair play og godt smittevern fra både arrangører og deltakere.

- Dette gikk helt knirkefritt. Du verden så moro å arrangere turnering igjen! Nå er jeg både stolt, glad og rørt på en gang. Det er krevende å arrangere et så stort arrangement under en pandemi, og jeg har følt mye på dette ansvaret. Men det var verdt det, sier turneringsleder Dorte Ørud Grindvoll etter at siste finale er ferdigspilt.

Leder for Starum Cup-komiteen, Christian Forø, er også meget fornøyd med årets arrangement.

- Ja, det er herlig å se barn og unge kose seg med håndball igjen. Jeg vil takke alle spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum. Alle har bidratt stort til at Starum Cup 2021 ble en suksess, sier Forø, som også skryter av dugnadsinnsatsen.

- Dugnadsånden lever i Toten HK. Flere hundre har vært i sving, og uten dugnadsinnsatsen vår hadde vi aldri kunne gjennomføre cup, påpeker Forø.

Sportslig sett var det masse spilleglede blant både barn og unge. Alle de minste fikk pokal i deltakerpremie, mens det ble spilt sluttspill fra og med 13-års klassene. Det var noen svært jevne sluttspillkamper og finaler.

Heradsbygda stilte med to jevne lag, og begge tok seg til finalen i J13 år. Her vant til slutt Heradsbygda 2 etter ekstraomganger.

I J14 ble det ekstraomganger i begge(!) semifinalene, før Toten vant knepent 6-5 i finalen mot Gjøvik.

Skreia var helt suverene i J16/15-klassa, de vant hele 15-3 mot LFH09 i finalen.

I J17/16 ble det også en svært spennende kamp mellom Vestby og Toten HK, førstnevnte med tidligere Toten-trener Valter Perisa på benken. Her var det også uavgjort etter ordinær tid, og etter ekstraomganger måtte det hele avgjøres på sudden death. Toten vant avkastet, og de klarte å avgjøre i første angrep.

Gjøvik HK trakk det lengste strået mot Toten HK i G14/13-klassa. Med legendariske Kjersti Grini på benken, spilte de til tider meget underholdene og håndball, og de viste også gode holdninger og enestående fair play.

Det ble også delt ut jubileumspokaler til både Nit/Hak (30 år), Eidsvold Turn (30 år) og Vestby (10 år), til stor jubel fra publikum og spillere.

Alle resultater fra Starum Cup 2021 finner du her.

Takk for i år, og velkommen tilbake i 2022. Da blir det jubileumsfest!