top of page

Kampoppsettet er klart!

Les saken før du klikker deg inn på kampoppsettet! Koronareglene må følges.

Det er med glede vi kan informere om at det blir Starum Cup 2021. Ikke slik vi er vant til, men ungene skal få spille håndball. Hele 105 lag er med, fordelt over to dager og 5 kohorter hver dag.


Vi er fortsatt i Fase 3 av gjenåpningen, det betyr at vi skal forholde oss til reglene om 200 personer i en kohort. Ute kan man ha flere kohorter på 200 personer. Kohortene skal ikke møtes.


NB: Er dere fra en kommune med strengere regler enn de nasjonale, skal dere gi beskjed og dessverre har dere da ikke anledning til å delta.


Under årets Starum Cup vil Totenhall A være en egen kohort, Hall B = en kohort og uteområdet deles inn i tre kohorter: KG1 = en kohort, KG2 = en kohort og KG3 + 4 = en kohort. Kampoppsettet er derfor satt opp med smittevern som førsteprioritet, deretter det sportslige. Vi håper likevel at dette blir en god opplevelse for alle barn og unge som endelig kan spille håndball igjen.


Hva betyr dette for gjennomføringen:


- Alle lag spiller ferdig sine kamper på én dag, enten lørdag eller søndag, inkludert sluttspill. Alle lagene spiller i 1 kohort hele dagen og skal oppholde seg der eller helt utenfor cup-området.

- Ingen skal krysse kohortene. Om du skal spille på eller trene flere lag MÅ disse være satt opp i samme kohort om de spiller samme dag.

- Det er nye kohorter fra lørdag til søndag.

- 1 kohort (KG3 og KG4 lørdag) byttes ut etter halv dag, så kommer ny kohort inn. Området blir da vasket og tømt før ny kohort kan komme inn etter en lengre pause.

- Det kommer til å bli lite publikumsplasser da hver kohort består av opp til 12 lag. Trenere telles også og da blir kohorten fort 200 personer. Eksempel: Om en kohort har 10 lag: Hvert lag disponerer da 20 plasser fordelt på spillere, trenere og noen foreldre.

- Alle kohorter har egen inngang, egne kiosker, egne toaletter og dugnadsfolk. Også dommerne vil så lite som overhodet mulig krysse kohorter.

- Hvis du nå tenker: kan jeg ikke gå inn i hallen å se på J16 og spille selv ute med J12 etterpå, så er svaret dessverre NEI.

- Fullverdig smitteplan, plan og kart over kohortene og hvor mange personer hvert lag kan ha med cupen skal vi komme tilbake i god tid for cupen. Dette er nå til endelig godkjenning hos Kommuneoverlege.


HVA ER VIKTIG FOR MEG SOM TRENER NÅ?

- Følg med på og les det som blir lagt ut ang smittevern og gjennomføring før cupen og informer spillere og foreldre

- REGISTRER ALLE SPILLERNE OG TRENERE PÅ LAGET I PROFOXIO NÅ. Dette MÅ være gjort grunnet registrering og smittevern

- Følg med på NHFs Koronainfo, Protokoll for barn unge oppdatert i dag 13.08.21: https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/


T-SKJORTER, LUNSJPAKKER OG BESTILLING:

Som vi tidligere har informert om blir det ikke overnatting eller middagsservering, deltagerkort har vi da ikke i år. Vi sparer også «Årets Gromklubb» og diskotek til neste år da vi skal ha stort 50-årsjubiluem. Det blir ikke løssalg av de populære Starum Cup T-skjortene, men alle lag får nå en ekstra mulighet til å bestille dette nå til 150,-. Vi vil også ta opp bestilling på lunsjpakker til 100,- som lagene kan bestille til ønsket dag og klokkeslett utfra når de spiller. Disse vil bli levert ut og inneholder mat, frukt og drikke.

Logg deg inn i Profixio for å bestille t-skjorter og lunsjpakker. FRIST 18. august (NB. Kort frist)


SÅ OVER TIL NOE SOM BARE ER HYGGELIG: Alle vi snakker med gleder seg veldig til cup igjen. Alle forstår at restriksjonene er der for å beskytte oss, og vi trenger hjelp fra dere alle til å gjennomføre dem. Om ikke det blir så mye publikum i år, så blir det spillere og håndballkamper. Ungene skal få spille, de skal spise pommes frites, de skal få skrubbsår og de skal juble.

Lykke til, her er KAMPOPPSETTET!


Starum CupFra Norges Håndballforbund:

Smittevernets «gylne treenighet» gjelder for alle lag, trenere og spillere:

1. Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid. Dette gjelder alle grupper: Spillere – trenere – lagledere – funksjonærer – tilskuere – osv.

2. God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening og kamp – alltid.

3. Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kampaktiviteten som foregår innenfor spillebanen – alltid.

Husk at alle skal følge 1-meters regelen – til enhver tid – med unntak av spillere i oppvarming og trenings-/kampaktivitet.
Comments


bottom of page