top of page

STAYSMAN OG MAKOSIR INN FOR MADCON (2022)

Madcon kan dessverre ikke komme til Lena på grunn av sykdom. Men heldigvis kommer STAYSMAN og MAKOSIR og redder festen!


Stian «Staysman» Thorbjørnsen er kjent fra diverse TV-opptrener, bl.a. Hver gang vi møtes og som programleder for Allsang på grensen. Staysman er en mester i å skape god stemning, og vi er utrolig fornøyde med at han kunne stille på kort varsel.


Makosir er en fremadstormende artist fra Oslo, og i februar 2022 ble han måneds urørt hos P3. Han er en svært lovende musiker som lager egen musikk i landskapet pop, soul og R&B, og er populær på TikTok. Hans nyeste singel «Falle over Kanten» ble sluppet 25 mars, og gikk direkte inn på Topp 30 i Norge dagen etter release!


- Det er alltid kjedelig med avlysning så tett innpå og vi hadde virkelig gledet oss til Madcon, sier Thomas Nyland, som er ansvarlig for jubileumskonserten. - Men sykdom får man ikke gjort noe med, så nå er vi veldig fornøyde med at vi har fått på plass ikke bare én, men to supre artister som erstatning til vår jubileumskonsert. Med Staysman blir det både konfetti og allsang, og Makosir er en svært talentfull unggutt som er populær blant barn og unge. Så dette tror vi blir en skikkelig kul jubileumskonsert for hele familien, selv om Madcon ikke kommer, sier Nyland.


Program for jubileumskonserten

18:00 Dørene åpner

18:30 DJ Paul spiller

19:00 Konsertstart

Marie Gram

Makosir

Staysman

Konferansier og DJ: Paul Håvard Østby


Alle kjøpte billetter gjelder fortsatt, hverken Starum Cup-deltakere eller de som har kjøpt billetter via Ticketmaster trenger å foreta seg noe.


Billetter til jubileumskonserten er i salg helt fram til lørdag, og det vil også være mulig å kjøpe billetter i døra.


PS: Det vil gå ut en egen e-post til alle som har kjøpt billett via Ticketmaster med detaljert info.
Comments


bottom of page