STREAMING

Finalene sendes live på oa.no

Oppland Arbeiderblad streamer også i år live fra finalene på Starum Cup.

 OA-sendingene fra Starum Cup som vi startet med i 2015 var en knallsuksess, og oa.no fikk flere treff en noen gang da de sendte live fra finalene i 2016 med Bent Svele som gjestekommentator. Oppland Arbeiderblad slår derfor på stortromma, og utvider både sendetid og tilbudet fra Starum Cup i 2019.

- Vi streamer live fra alle finalene i A-hallen, på samme måte som i fjor. I tillegg kommer vi til å lage reportasjer for oa-tv i forkant av finalene, forteller OA-journalist og håndballentusiast Knut Befring.

Turneringsleder Dorte Ø. Grindvoll har hatt streaming og OA i bakhodet når hun har laget kampoppsettet for finalespillet.

- Det er jo et lappeteppe å få kampoppsettet til å gå opp. Vi synes det er skikkelig moro at OA kommer, og vi vet at mange setter stor pris på livesendingene fra finalene. Vi forsøker derfor å legge til rette for at flest mulig finaler blir vist på oa.no, sier Dorte Ø. Grindvoll.
Knut Befring kommer også med en gladnyhet til de som ikke får fulgt finalene live, for eksempel spillerne som spiller finaler.

- Ja, siden vi hadde så stor interesse for sendingene fra Starum Cup i fjor, vil vi i år la kampene være tilgjengelig på oa.no etter live-sendingene. Både spillere, trenere, foreldre og alle andre kan da klikke seg inn og se på finalene i etterkant, sier Befring.

Vi i Starum Cup synes det er veldig stas at Oppland Arbeiderblad sender fra Starum Cup. Følg med på www.oa.no for å se både streaming, reportasjer og artikler om Starum Cup 2019.